Bericht versturen
aboutus

One Box Packaging Manufacturer Co., Ltd

One Box Packaging Manufacturer Co., Ltd One Box Packaging Manufacturer Co., Ltd One Box Packaging Manufacturer Co., Ltd One Box Packaging Manufacturer Co., Ltd One Box Packaging Manufacturer Co., Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: ÉÉN DOOS
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 6,000,000-8,000,000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Één Doos Verpakkende Fabrikant. Co., Ltd is een bedrijf dat met ontwikkeling, productie, verkoop en naverkoop de dienst wordt geïntegreerd. Ons bedrijf heeft volledig materiaal en professionele teams in ontwikkeling en productie. Onze hoofdproducten omvatten de dozen van het luxehorloge, juwelendozen, de dozen van de muntstukvertoning, de dozen van het kristalparfum, kunstleergevallen, aanstekende dozen, kosmetische dozen, pendozen, wijngevallen en de vertoning van het juwelenvenster.

 

Het bestuursteam en het technicusteam in ons bedrijf bestaat uit elites die de ervaring van meer dan 6 jaar in dit gebied hebben. Met nauwkeurig en wetenschappelijk modern beheer, hebben onze producten reeds van een grote populariteit onder de klant wereldwijd en van onze marktdekking in heel Europa, Azië, het Noorden en Zuid-Amerika, Rusland enz. genoten.

 

Onze afdeling van het bedrijfbeheer dringt op de volgende bedrijfsfilosofieën aan: 
a) Hoog - kwaliteitsproducten: om de hoogte - kwaliteitsproducten van onze beroepsbekwaamheden te voorzien 
B) Concurrerende prijs: om de concurrerende prijs van ons brede leveranciers en strikt beheer te voorzien 
c) Punctuele levering: om de punctuele levering van ons krachtig productieteam te voorzien 
D) de Goede dienst: om de prima dienst van onze hart en ziel te voorzien; onze voortdurende achtervolging moet onze klanten tevreden maken

Wij zijn zeker dat onze hoogte - de kwaliteitsproducten en de uitstekende dienst zullen de appreciatie van more and more klanten aantrekken. Het contacteren van ons is de eerste stap om een succesvolle zakelijke relatie met ons op te bouwen. Als u in om het even welk van onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om onze website te bezoeken of ons direct te contacteren voor meer informatie. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het samenwerken met u.

Geschiedenis

Één Doos Internationaal (HK) Co., Ltd werd opgericht in 2007

Één Doos Internationaal (HK) Co., Ltd is een handelsmaatschappij voor de verpakking van dozen en delocalisering voor verschillende producten als de klanten nodig hebben.

 

Één Co. van de Doos Verpakkend Fabrikant, Ltd werd opgericht in 2010

Wij hebben onze eigen fabriek om verpakkende dozen voor onze klanten te vervaardigen en door vele jaren in de verpakkingsindustrie, hebben wij reeds rijke ervaring in productie diverse hoogte - kwaliteits verpakkende dozen.

 

Wij hebben ons aan groter fabrieksvierkant in 2019 met 3.500 vierkante meters bewogen.

Dienst

Ontwerp en vervaardiging voor al soort verpakking met inbegrip van juwelen verpakkende dozen, de dozen van de muntstukvertoning, horlogedozen, wijngevallen, giftdozen, OEM van pendozen enz. en ODM de dienst.

 

Onze dagelijkse dienst met inbegrip van:

a. Verpakkingsontwerp

b. Bemonstering

c. Het ontwerp van het embleemkunstwerk

d. De bevestiging van de voorproductiesteekproef

e. massaproduktie

f. het verschepen arragement

 

Meer onderhouden uw behoefte, pls contacteer ons.

Ons Team

Verkoopafdeling, Productieafdeling, QC Afdeling, Onderzoek en Ontwikkelingsafdeling en Bemonsteringsteam.

Contactgegevens